Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمان - ايرنا - اجراي سياست هاي طرح مثلث توسعه اقتصادي استان کرمان انقلاب و تحولي شگرف در جهت بهبود فضاي کسب و کار و تسهيل سرمايه گذاري در اين استان طي چند سال گذشته دولت تدبير و اميد پديد آورده است.

از جمله دستاوردهاي طرح مثلث توسعه اقتصادي در استان کرمان، افزايش ميل به سرمايه گذاري توسط بخش خصوصي، تمرکز بر امکانات و ظرفيت هاي داخلي استان، شناسايي سرمايه گذاران و کارآفرينان موفق ، جلوگيري از سرمايه گذاري معاملاتي و غير مولد و جهت گيري اين سرمايه ها به سمت فعاليتهاي اشتغالزا و توليدي، تقويت جريان سرمايه گذاري، شفافيت سازي و مقابله با فساد اقتصادي و رفع موانع توليد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاصل اين طرح ، انعقاد تفاهم نامه هاي جديد سرمايه گذاري در استان کرمان بوده است به گونه اي که اين حجم از سرمايه گذاري طي دولت يازدهم و دوازدهم در استان کرمان نسبت به ساليان گذشته بي سابقه بوده است.
هم اکنون عمليات اجرايي بسياري از اين طرح ها آغاز شده است و عملياتي شدن تمامي آنها در آينده نزديک منشاء آثاري نيکو براي پيشرفت و آباداني ديار کريمان به عنوان خطه اي کهن خواهد بود.
از ديگر نتايج طرح مثلث توسعه توسعه اقتصادي استان کرمان، تسهيل و تسريع در روند جذب سرمايه گذاري، تامين بستري مناسب براي مشارکت مردمي در طرح هاي اقتصادي، گسترش فرهنگ کار جمعي، احترام به خرد جمعي، تقويت فرهنگ توسعه (فرهنگ کار و تلاش مستمر) و جلب اعتماد سرمايه گذاران بوده است.
تمامي اين عوامل با مشارکت مردم محقق مي شود مردمي که براي توسعه همه جانبه اين استان نقشي اساسي ايفا مي کنند نمونه اي از مشارکت مردم با سرمايه گذاري در صندوق هاي خرد براي افزايش توليد داخلي و اشتغالزايي در اين استان و همچنين کاهش جرم و جنايت، تقويت اقتصاد روستايي و در نتيجه توقف حاشيه نشيني رقم خورده است.
نمود مردمي کردن اقتصاد استان کرمان در شهر نمونه اقتصاد مقاومتي قلعه گنج، مناطق هشتگانه و معين هاي اقتصادي (تعميم مدل قلعه گنج به تمامي استان) و توسعه مشارکت هاي عمومي، خصوصي در اين استان مشاهده مي شود.
از نگاهي ديگر مشارکت و سرمايه گذاري مردم براي روستا و يا شهر خود مي تواند منجر به اثرات مفيد فرهنگي و اجتماعي ازجمله کاهش جرايم و حاشيه نشيني باشد.
برخي از اثرات طرح مثلث توسعه اقتصادي، تشکيل جبهه واحد از ارکان حکومتي در روند توسعه، کنار زدن فضاي سنگين سياسي کاري و تکريم سرمايه گذاران در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادي بوده است.
توسعه اقتصادي در گذشته کشور با 2 چالش بزرگ از جمله سياسي کاري و همچنين ساختار اداري خشک مواجه بوده است لذا در اين راستا استاندار کرمان شعار ولايت و توسعه را براساس قانون اساسي مطرح کرده و بر اساس اين مشي، منشور همدلي را به امضاي تمامي جناح هاي سياسي رسانده است.
آرامش سياسي پيش نياز توسعه اقتصادي است لذا بر اساس طرح مثلث توسعه اقتصادي استان کرمان، پرهيز از سياسي کاري براي توسعه اقتصادي اين استان به عنوان يک اولويت چراغ راه مسئولان و دولتمردان قرار گرفته است.
بنا به گفته استاندار کرمان در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادي فرشي قرمز براي تکريم سرمايه گذاران اين استان پهن شده است و مسئولان با هدايت سرمايه ها به سمت توليد کالاهاي با کيفيت داخلي و ايجاد فضاي مناسب کسب و کار بارها اين مبحث را در کرمان به اثبات رسانده اند.
اثرات اين طرح تاکنون در توسعه استان کرمان و حتي زندگي مردم اين خطه بخوبي مشاهده مي شود زيرا در دولت يازدهم تاکنون بيش از 114 هزار ميليارد تومان تفاهم نامه سرمايه گذاري در قالب يکهزار و 444 طرح و پروژه در جاي جاي اين استان منعقد شده است.
همچنين بيش از 31 هزار ميليارد تومان در بخش هاي مختلف اقتصادي هزينه شده است و در صورت اجرايي شدن اين طرح ها بيش از 14 هزار نفر اشتغال در استان کرمان ايجاد خواهد شد که در جاي خود در کاهش بيکاري و رونق اشتغال موثر است .
از يکهزار و 444 طرح و پروژه، سرمايه گذاري بخش صنعت با 131 طرح و با سرمايه گذاري 43 هزار ميليارد تومان (معادل حدود 43 درصد از ميزان سرمايه گذاري) بيشترين ميزان طرح و سرمايه گذاري را به خود اختصاص داده است.
طرح مثلث توسعه اقتصادي استان، ناشي از تفکرات اقتصادي استاندار کرمان در چارچوب سياست هاي اقتصاد مقاومتي، حمايت از توليدات داخي و سرمايه گذاري براي خلق ثروت و رونق اقتصادي تعريف شده و تاکنون دستاوردهاي خوبي براي توسعه اين استان داشته است.
سه ضلع اين مثلت از دولت (دستگاه هاي اجرايي و در راس آن استاندار کرمان)، نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي و سرمايه گذاران بخش خصوصي هستند و ائمه جمعه نيز در اجراي سياست هاي اين طرح در کنار نقش نظارتي، فرهنگ سازي را بر عهده دارند.
در اجراي اين طرح هر کدام از قسمت هاي اين مثلث نقش مکمل يکديگر را بازي مي کنند تا توسعه استان کرمان با سرعت بيشتري نسبت به گذشته انجام گيرد.
نامگذاري سال 97 به عنوان حمايت از کالاي ايراني توسعه مقام معظم رهبري الگويي براي حرکتي توسعه اي در کشور است و اين حرکت از سال 93 همزمان با آغاز طرح مثلث توسعه توسعه اقتصادي در استان کرمان کليد خورده است.
تقويت سرمايه گذاري بخش خصوصي رهاورد دولت تدبير و اميد موجب تحولي شگرف و توسعه همه جانبه فضاي کسب و کار در استان کرمان شده است.
بگونه اي که تنها با بودجه دولتي ساليان دراز اين حجم از سرمايه گذاري و در نتيجه افزايش چشمگير توليدات، اشتغالزايي و توسعه اقتصادي در اين استان محقق نمي شد.
استان کرمان به عنوان پايلوت اقتصاد مقاومتي پيشگام کشور در تحولات امروز اقتصاد کشور است و اقدامات اقتصادي اين استان همواره مورد توجه مسئولان کشوري و الگوي ساير استان ها بوده است.
**خبرنگار ايرنا مرکز کرمان
7420/ 5054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ مدال با ارزش نقره و برنز، رهاورد اسکواش‌بازان کشورمان از مسابقات قطر جونیور

به گزارش جام جم آنلاین، در روز پایانی مسابقات بین‌المللی اسکواش قطر جونیور نمایندگان ایران در رده‌های سنی مختلف به مصاف رقبای خود رفتند و موفق به کسب ۲ مدال باارزش نقره و برنز شدند.

در فینال کمتر از ۱۹ سال محمد چنگانیان با شکست مقابل حریف کویتی خود به مدال نقره دست پیدا کرد. در دیگر بازی امروز در رده سنی کمتر از ۱۳ سال، امیر رضا الوانساز برای کسب مدال برنز رو در روی محمد مأمون‌خان پاکستانی قرار گرفت و حریف قدرتمند خود را مغلوب کرد و صاحب مدال برنز شد.

باربد چاوشی نیز در رده سنی کمتر از ۱۷ سال برای کسب مقام سومی این رقابت‌ها نتیجه را به عبدالله علی از کشور کویت واگذار کرد و چهارم شد. همچنین در رده سنی ۱۹ سال، سیدمبین سیدان برای کسب عنوان سومی به مصاف عبدالرحمان المغربی از کشور کویت رفت و او نیز با بدشانسی در جایگاه چهارم قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • ۲ مدال با ارزش نقره و برنز، رهاورد اسکواش‌بازان کشورمان از مسابقات قطر جونیور